2022 KALENDER

Al zes jaar zijn FHM en TABAC partners in crime tijdens de FHM500 campagne. Een bromance die al talloze weergaloze shoots heeft opgeleverd. Om dit te vieren brengen we samen de FHM x TABAC finest selection 2022 kalender uit. Een combinatie van de het beste van zes jaar FHM x TABAC en nieuw materiaal. In een gelimiteerde oplage van 6.000 stuks. Een echte collectable die jij wilt hebben en het ideale cadeau voor de feestdagen.

BESTEL DE GIFTBOX

WHAT'S INSIDE?

TABAC x FHM pakket voor €20,00 (t.w.v. €50,00) bestaande uit

✓ TABAC ORIGINAL CRAFTSMAN Eau de Toilette 50ml
✓ TABAC ORIGINAL CRAFTSMAN Bad- en Douchegel 75ml
✓ TABAC ORIGINAL CRAFTSMAN 3-in-1 baardolie
✓ TABAC x FHM 2022 kalender t.w.v. € 15,00
✓ GRATIS VERZENDING

✓ Golden ticket met winkans 1 op 600
✓ Gelimiteerde oplage: slechts 6.000 stuks beschikbaar

BESTEL DE GIFTBOX

2022 KALENDER

De kalender bevat een mix van het beste van zes jaar TABAC x FHM. Daarnaast hebben we weer een weergaloze shoot met een van FHM’s all time favorites: Sylvana IJsselmuiden. Iedere maand heb jij dus weer een geluksmomentje wanneer je de nieuwe maand mag onthullen.

BESTEL DE GIFTBOX

GOLDEN TICKET

En dat is nog niet alles! In iedere giftbox zit een golden ticket met een unieke code. Op eerste kerstdag maken wij de winnende codes bekend. We geven 10 toffe prijzen weg dus met een gelimiteerde oplage van 6.000 betekent dat een winkans van 1 op 600. Tel uit je winst. Bekijk hieronder alle prijzen die je kunt winnen.

TABAC ORIGINAL CRAFTSMAN

Sommige dingen moet je gewoon zelf doen! Echte ambacht, dat is de visie achter de nieuwe Tabac Original Craftsman. Een manmoedige en energieke geur die vastberadenheid, ambitie en enthousiasme uitstraalt. Speciaal ontwikkelt voor mannen die actie ondernemen en het heft in eigen handen nemen zonder ook maar een tel mijn zijn ogen te knipperen. Voor de man die zijn mouwen opstroopt wanneer een uitdaging zich voordoet en liever de dingen zelf aanpakt dan dat hij het een ander laat doen. Voor de man die alles voor zijn geliefden over heeft maar ook zijn eigen dromen vol passie najaagt.

BESTEL DE GIFTBOX

FHM X TABAC 2022 KALENDER GIFTBOX

✓ Collectors item
✓ Het ideale decembercadeau voor iedere man
✓ Voor 16:00 besteld is dezelfde dag verzonden
✓ Verzendtijden kunnen door drukte afwijken
✓ Gratis Verzending

 20,00Toevoegen aan winkelwagen